Zaloguj
  • Polski
  • German
  • English (UK)
  • Blättern
  • suchen
Mikrobiologia żywności. Mikrobiologiczne metody badania produktów żywnościowych
i/41/0000000039_3.jpg
Inhalt Karte:
czyt.ogólna 706,323 706,324 BURBIANKA MARIA, PLISZKA ANNA Mikrobiologia żywności. Mikrobiologiczne metody badania produktów żywnościowych. Podłoża /str. 401-496/ oprac.: Ewa Janczura, Teresa Teisseyre, Helena Załęska. Wyd. 4 popr. i uzup. Warszawa 1977 Państ. Zakład Wydawnictw Lekarskich 8° s. 507, nlb. 1, il.

Card-Daten

Kennwort:
BURBIANKA MARIA, PLISZKA ANNA
Autoren:
BURBIANKA MARIA, PLISZKA ANNA
Unterschrift:
706,323; 706,324
Jahr:
1977
  • Polska Bibliografia Lekarska (demo)
  • Polska Bibliografia Lekarska (IP)
  • Polska Bibliografia Lekarska (hasło)
  • Polska Bibliografia Lekarska 1901-1939
  • Tez-MeSH 2012
  • Elsevier ScienceDirect
  • Wiley Online Library
  • OVID
  • Lippincott, Williams & Wilkins
  • SpringerLink
  • Medline PubMed
  • Cochrane
  • Nature

ul. Chocimska 22
00-791 Warszawa
tel. cent.: 22 849-78-51 do 53
fax: 22 849-78-02
e-mail: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!

GBL Katalog kartkowy 1972-1999 © 2025

Przesuń do góry

Logowanie