Zaloguj
  • Polski
  • German
  • English (UK)
  • Blättern
  • suchen
Chemiczne i funkcjolalne właściwości składników żywności : praca zbiorowa
i/47/0000000059.jpg
Inhalt Karte:
CHEMICZNE 724,816 Chemiczne i funkcjolalne właściwości składników żywności : praca zbiorowa / pod red. Zdzisław a E. Sikorskiego ; [aut. : Agnieszka Bartoszek et al.]. - Warszawa : Wydaw. Naukowo-Techniczne, [1994]. - 543, [1] s. : il. ; 24 cm ISBN 83-204-1750-3

Card-Daten

Kennwort:
CHEMICZNE
Autoren:
Zdzisław E. Sikorski, Agnieszka Bartoszek
Unterschrift:
724,816
ISBN:
83-204-1750-3
Jahr:
1994
  • Polska Bibliografia Lekarska (demo)
  • Polska Bibliografia Lekarska (IP)
  • Polska Bibliografia Lekarska (hasło)
  • Polska Bibliografia Lekarska 1901-1939
  • Tez-MeSH 2012
  • Elsevier ScienceDirect
  • Wiley Online Library
  • OVID
  • Lippincott, Williams & Wilkins
  • SpringerLink
  • Medline PubMed
  • Cochrane
  • Nature

ul. Chocimska 22
00-791 Warszawa
tel. cent.: 22 849-78-51 do 53
fax: 22 849-78-02
e-mail: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!

GBL Katalog kartkowy 1972-1999 © 2025

Przesuń do góry

Logowanie