Zaloguj
  • Polski
  • German
  • English (UK)
  • Blättern
  • suchen
Wpływ blanszowania i zamrażania na zawartość składników odżywczych fasoli zwyczjanej szparagowej : praca doktorska
i/88/0000000141_2.jpg
Inhalt Karte:
45d/2589 GERTNER LONGINA Wpływ blanszowania i zamrażania na zawartość składników odżywczych fasoli zwyczjanej szparagowej : praca doktorska / Longina Gertner ; [Akademia Medyczna w Poznaniu] ; promotor [doc. dr habil. Henryk Gertig], - Poznań 1974. - [6], 118 k. tab. , bibliogr. 103 poz., streszcz., maszyn.

Card-Daten

Kennwort:
GERTNER LONGINA
Autoren:
GERTNER LONGINA
Unterschrift:
45D/2589
Jahr:
1974
  • Polska Bibliografia Lekarska (demo)
  • Polska Bibliografia Lekarska (IP)
  • Polska Bibliografia Lekarska (hasło)
  • Polska Bibliografia Lekarska 1901-1939
  • Tez-MeSH 2012
  • Elsevier ScienceDirect
  • Wiley Online Library
  • OVID
  • Lippincott, Williams & Wilkins
  • SpringerLink
  • Medline PubMed
  • Cochrane
  • Nature

ul. Chocimska 22
00-791 Warszawa
tel. cent.: 22 849-78-51 do 53
fax: 22 849-78-02
e-mail: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!

GBL Katalog kartkowy 1972-1999 © 2025

Przesuń do góry

Logowanie