Zaloguj
  • Polski
  • German
  • English (UK)
  • Blättern
  • suchen
Metody kontroli mikrobiologicznej czystości powierzchni sprzętu, aparatury, naczyń i rąk pracowników w zakładach przemysłu spożywczego
i/186/186000068.jpg
Inhalt Karte:
657,865 657,866 PLISZKA ANNA Metody kontroli mikrobiologicznej czystości powierzchni sprzętu, aparatury, naczyń i rąk pracowników w zakładach przemysłu spożywczego. Oprac. ... Warszawa 1973 8° s. nlb. 4, 6, Państwowy Zakład Higieny Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku Wydawnictwa Metodyczne Państwowego Zakładu Higieny R, 1973,Nr 2 /47/ Dział: Badanie Żywności i Przedmiotów Użytku,z. nr 12.

Card-Daten

Kennwort:
PLISZKA ANNA
Autoren:
PLISZKA ANNA
Unterschrift:
657,865; 657,866
Jahr:
1973
  • Polska Bibliografia Lekarska (demo)
  • Polska Bibliografia Lekarska (IP)
  • Polska Bibliografia Lekarska (hasło)
  • Polska Bibliografia Lekarska 1901-1939
  • Tez-MeSH 2012
  • Elsevier ScienceDirect
  • Wiley Online Library
  • OVID
  • Lippincott, Williams & Wilkins
  • SpringerLink
  • Medline PubMed
  • Cochrane
  • Nature

ul. Chocimska 22
00-791 Warszawa
tel. cent.: 22 849-78-51 do 53
fax: 22 849-78-02
e-mail: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!

GBL Katalog kartkowy 1972-1999 © 2025

Przesuń do góry

Logowanie