Zaloguj
  • Polski
  • German
  • English (UK)
  • Blättern
  • suchen
Scientific criteria and the selection of allergenic foods for product labelling
i/217/0000000071_5.jpg
Inhalt Karte:
SCIENTIFIC 302.302 Scientific criteria and the selection of allergenic foods for product labelling / prep. under the guidance of the ILSI [International Life Sciences Institute] Europe Food Allergy Task Force. - Copenhagen : Munksgaard, 1998. - 21 s. ; 28 cm. - (Allergy. ISSN 0108-1675 ; vol.53, suppl.47) Bibliogr. s. 16-21 ISBN 87-16-16334-6

Card-Daten

Kennwort:
SCIENTIFIC
Unterschrift:
302,302
ISSN:
0108-1675
ISBN:
87-16-16334-6
Jahr:
1998
  • Polska Bibliografia Lekarska (demo)
  • Polska Bibliografia Lekarska (IP)
  • Polska Bibliografia Lekarska (hasło)
  • Polska Bibliografia Lekarska 1901-1939
  • Tez-MeSH 2012
  • Elsevier ScienceDirect
  • Wiley Online Library
  • OVID
  • Lippincott, Williams & Wilkins
  • SpringerLink
  • Medline PubMed
  • Cochrane
  • Nature

ul. Chocimska 22
00-791 Warszawa
tel. cent.: 22 849-78-51 do 53
fax: 22 849-78-02
e-mail: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!

GBL Katalog kartkowy 1972-1999 © 2025

Przesuń do góry

Logowanie