Zaloguj
  • Polski
  • German
  • English (UK)
  • Blättern
  • suchen
Guide lines for the preparation of tables of food composition
i/256/0023_1.jpg
Inhalt Karte:
WIDDOWSON E.M. /współaut./ zob. 107,289 SOUTHGATE D. A. T. Guide lines for the preparation of tables of food composition. With contributions by J. C. Somogyi, E. M. Widdowson. Basel 1974- S. Karger 16° s, nlb. 6, 57.

Card-Daten

Kennwort:
WIDDOWSON E.M.
Autoren:
WIDDOWSON E.M.
Unterschrift:
107,289
Jahr:
1974
  • Polska Bibliografia Lekarska (demo)
  • Polska Bibliografia Lekarska (IP)
  • Polska Bibliografia Lekarska (hasło)
  • Polska Bibliografia Lekarska 1901-1939
  • Tez-MeSH 2012
  • Elsevier ScienceDirect
  • Wiley Online Library
  • OVID
  • Lippincott, Williams & Wilkins
  • SpringerLink
  • Medline PubMed
  • Cochrane
  • Nature

ul. Chocimska 22
00-791 Warszawa
tel. cent.: 22 849-78-51 do 53
fax: 22 849-78-02
e-mail: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!

GBL Katalog kartkowy 1972-1999 © 2025

Przesuń do góry

Logowanie