Zaloguj
  • Polski
  • German
  • English (UK)
  • Blättern
  • suchen
Wpływ askorbinianu sodu na hamowanie rozwoju Clostridium perfringens przez azotyn sodu w badaniach in vitro i w paste ryzowanych konserwach mięsnych :
i/259/0259.jpg
Inhalt Karte:
721,860 WOJTOŃ BOLESŁAW Wpływ askorbinianu sodu na hamowanie rozwoju Clostridium perfringens przez azotyn sodu w badaniach in vitro i w paste ryzowanych konserwach mięsnych : [rozprawa habilitacyjna] /Bolesław Wojtoń ; Instytut Weterynarii. - Puławy ; IW , 1993. - [4], 70, [46] s. : il., wykr. ; 21 cm

Card-Daten

Kennwort:
WOJTOŃ BOLESŁAW
Autoren:
WOJTOŃ BOLESŁAW
Unterschrift:
721,860
Jahr:
1993
  • Polska Bibliografia Lekarska (demo)
  • Polska Bibliografia Lekarska (IP)
  • Polska Bibliografia Lekarska (hasło)
  • Polska Bibliografia Lekarska 1901-1939
  • Tez-MeSH 2012
  • Elsevier ScienceDirect
  • Wiley Online Library
  • OVID
  • Lippincott, Williams & Wilkins
  • SpringerLink
  • Medline PubMed
  • Cochrane
  • Nature

ul. Chocimska 22
00-791 Warszawa
tel. cent.: 22 849-78-51 do 53
fax: 22 849-78-02
e-mail: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!

GBL Katalog kartkowy 1972-1999 © 2025

Przesuń do góry

Logowanie