Zaloguj
  • Polski
  • German
  • English (UK)
  • Blättern
  • suchen
Technologia przyrządzania potraw
i/265/0000000082_1.jpg
Inhalt Karte:
714,866 ZALEWSKI STANISŁAW /red / Technologia przyrządzania potraw : praca zbiorowa / pod red. Stanisława Zalewskiego. -wyd. 4. — Warszawa : Wydaw. SGGW-AR, 1985. - 240 s. : il., wykr.; 24 cm (Skrypty Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego Akademii Rolniczej w Warszawie) ISBN 83-00-01929-4

Card-Daten

Kennwort:
ZALEWSKI STANISŁAW
Autoren:
ZALEWSKI STANISŁAW
Unterschrift:
714,866
ISSN:
ISBN 83-00-01929-4
Jahr:
1985
  • Polska Bibliografia Lekarska (demo)
  • Polska Bibliografia Lekarska (IP)
  • Polska Bibliografia Lekarska (hasło)
  • Polska Bibliografia Lekarska 1901-1939
  • Tez-MeSH 2012
  • Elsevier ScienceDirect
  • Wiley Online Library
  • OVID
  • Lippincott, Williams & Wilkins
  • SpringerLink
  • Medline PubMed
  • Cochrane
  • Nature

ul. Chocimska 22
00-791 Warszawa
tel. cent.: 22 849-78-51 do 53
fax: 22 849-78-02
e-mail: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!

GBL Katalog kartkowy 1972-1999 © 2025

Przesuń do góry

Logowanie