Zaloguj
  • Polski
  • German
  • English (UK)
  • Browse
  • Search
Wpływ zróżnicowanej ilości i jakości tłuszczu pożywienia na skład kwasów tłuszczowych wybranych frakcji lipidowych surowicy krwi : praca na stopień doktora nauk przyrodniczych
i/288/0000000674_4.jpg
Card's contents:
PRACE DOKTORSKIE - Polska 45d/7010 OKOLSKA GRAŻYNA Wpływ zróżnicowanej ilości i jakości tłuszczu pożywienia na skład kwasów tłuszczowych wybranych frakcji lipidowych surowicy krwi : praca na stopień doktora nauk przyrodniczych / Grażyna Okolska ; Zakład Fizjologii i Biochemii Żywienia Instytutu Żywności i Żywienia w Warszawie promotor prof. dr hab. n. med. światosław Ziemiański. - Warszawa 1981. - [2], 179 k. [94] k. tabl. w tym. złoż. : tab., wykr., bibliogr. 265 poz., maszyn.

Card's Details

Keyword:
OKOLSKA GRAŻYNA
Author:
OKOLSKA GRAŻYNA
Signature:
45D/7010
Year:
1981
  • Polska Bibliografia Lekarska (demo)
  • Polska Bibliografia Lekarska (IP)
  • Polska Bibliografia Lekarska (hasło)
  • Polska Bibliografia Lekarska 1901-1939
  • Tez-MeSH 2012
  • Elsevier ScienceDirect
  • Wiley Online Library
  • OVID
  • Lippincott, Williams & Wilkins
  • SpringerLink
  • Medline PubMed
  • Cochrane
  • Nature

ul. Chocimska 22
00-791 Warszawa
tel. cent.: 22 849-78-51 do 53
fax: 22 849-78-02
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

GBL Katalog kartkowy 1972-1999 © 2025

Przesuń do góry

Logowanie