Zaloguj
  • Polski
  • German
  • English (UK)
  • Przeglądaj
  • Szukaj w katalogu
The Mediterranean Diet and Food Culture - a Symposium
i/155/0000000042_2.jpg
Treść karty:
550,587 MEDITERRANEAN The Mediterranean Diet and Food Culture - a Symposium / ed. by Elisabet Helsing and Antonia Trichopoulou. - [Basingstoke) : Scientific and Medical ; Macaillan Press Ltd., 1989. - 92 s. : il., wykr. ; 24 cb (European Journal of Clinical Nutrition, ISSN 0954-3 ; vol. 43 Suppl. 2)

Dane karty

Hasło:
MEDITERRANEAN
Autor:
Elisabet Helsing, Antonia Trichopoulou
Sygnatura:
550,587
ISSN:
0954-3
Rok wydania:
1989
  • Polska Bibliografia Lekarska (demo)
  • Polska Bibliografia Lekarska (IP)
  • Polska Bibliografia Lekarska (hasło)
  • Polska Bibliografia Lekarska 1901-1939
  • Tez-MeSH 2012
  • Elsevier ScienceDirect
  • Wiley Online Library
  • OVID
  • Lippincott, Williams & Wilkins
  • SpringerLink
  • Medline PubMed
  • Cochrane
  • Nature

ul. Chocimska 22
00-791 Warszawa
tel. cent.: 22 849-78-51 do 53
fax: 22 849-78-02
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.

GBL Katalog kartkowy 1972-1999 © 2025

Przesuń do góry

Logowanie