META - MGH (157)

Metody badania wskaźników jełczenia tłuszczu w środkach spożywczych.
Hasło:METODY
Autor:Halina Mikke
Sygnatura:658,836; 658,837
Metody badania pozostałości pestycydów
Hasło:METODY
Autor:Jadwiga Zadrozińska
Sygnatura:658,840; 658,841
Metody badania przedmiotów użytku
Hasło:METODY
Sygnatura:658,842; 658,843
Metody badania przedmiotów użytku
Hasło:METODY
Autor:Hanna Piekacz, Ewa Kiss
Sygnatura:659,037; 659,036
Metody badania antybiotyków i innych leków w środkach spożywczych.
Hasło:METODY
Autor:Inocentyna Karkocha
Sygnatura:659,038; 659,039
Metody badania pozostałości pestycydów ; oprac.zbiorowe
Hasło:METODY
Sygnatura:659,100; 659,101
Metody badania substancji dodawanych do środków spożywczych
Hasło:METODY
Autor:Elżbieta Andrzejewska
Sygnatura:659,104; 659,105
Metody badania przedmiotów użytku : oprac, zbiorowe
Hasło:METODY
Sygnatura:659,106; 659,107
Metody badania przedmiotów użytku : opracowanie zbiorowe
Hasło:METODY
Sygnatura:659,159; 659,160
Metody badania przedmiotów użytku
Hasło:METODY
Sygnatura:659,273; 659,274
Metody badania przedmiotów użytku : oprac, zbiorowe
Hasło:METODY
Sygnatura:659,354; 659,355
Metody oznaczenia metali w środkach spożywczych
Hasło:METODY
Autor:Elżbieta Brulińska-Ostrowska
Sygnatura:659,373; 659,374
Metody badania przedmiotów użytku : opracowanie zbiorowe
Hasło:METODY
Sygnatura:659,375; 659,376
Metody badania przedmiotów użytku : opracowanie zbiorowe
Hasło:METODY
Sygnatura:659,396; 659,397