Zaloguj
  • Polski
  • German
  • English (UK)
  • Przeglądaj
  • Szukaj w katalogu
Evaluation of certain food additives and contaminants : Forty-fourth report of the Joint FAO/WHO [Food and Agriculture Organization / World Health Organization] Expert Committee on Food Additives
i/239/0000000283.jpg
Treść karty:
859. WHO TECHNICAL REPORT SER. 552,162 EVALUATION Evaluation of certain food additives and contaminants : Forty-fourth report of the Joint FAO/WHO [Food and Agriculture Organization / World Health Organization] Expert Committee on Food Additives. -Geneva : WHO, 1995. -54 s. -, 24 cm (WHO Technical Report Ser. , ISSN 0512-3054 ; 859) ISBN 92-4-12859-7

Dane karty

Hasło:
859. WHO TECHNICAL REPORT SER
Sygnatura:
552,162
ISSN:
0512-3054
ISBN:
92-4-12859-7
Rok wydania:
1995
  • Polska Bibliografia Lekarska (demo)
  • Polska Bibliografia Lekarska (IP)
  • Polska Bibliografia Lekarska (hasło)
  • Polska Bibliografia Lekarska 1901-1939
  • Tez-MeSH 2012
  • Elsevier ScienceDirect
  • Wiley Online Library
  • OVID
  • Lippincott, Williams & Wilkins
  • SpringerLink
  • Medline PubMed
  • Cochrane
  • Nature

ul. Chocimska 22
00-791 Warszawa
tel. cent.: 22 849-78-51 do 53
fax: 22 849-78-02
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.

GBL Katalog kartkowy 1972-1999 © 2025

Przesuń do góry

Logowanie