Zaloguj
  • Polski
  • German
  • English (UK)
  • Przeglądaj
  • Szukaj w katalogu
Mikrobiologia żywności. Mikrobiologiczne metody badania produktów żywnościowych.
i/265/0000000006_1.jpg
Treść karty:
czyt. ogólna ZAŁĘSKA HELENA /oprac./ 706,324 706,323 BURBIANKA MARIA, PLISZKA ANNA Mikrobiologia żywności. Mikrobiologiczne metody badania produktów żywnościowych. Podłoża 3tr. 401-496./ ©prac.: Ewa Janczura, Teresa Teisseyre, Helena Załęska. Wyd. 4 popr. i uzup. Warszawa 1977 Państ. Zakład Wydawnictw Lekarskich 8° s. 507, nlb. 1, il.

Dane karty

Hasło:
ZAŁĘSKA HELENA
Autor:
ZAŁUSKA HELENA /oprac./ BURBIANKA MARIA, PLISZKA ANNA
Sygnatura:
706,324; 706,323
Rok wydania:
1977
  • Polska Bibliografia Lekarska (demo)
  • Polska Bibliografia Lekarska (IP)
  • Polska Bibliografia Lekarska (hasło)
  • Polska Bibliografia Lekarska 1901-1939
  • Tez-MeSH 2012
  • Elsevier ScienceDirect
  • Wiley Online Library
  • OVID
  • Lippincott, Williams & Wilkins
  • SpringerLink
  • Medline PubMed
  • Cochrane
  • Nature

ul. Chocimska 22
00-791 Warszawa
tel. cent.: 22 849-78-51 do 53
fax: 22 849-78-02
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.

GBL Katalog kartkowy 1972-1999 © 2025

Przesuń do góry

Logowanie