Zaloguj
  • Polski
  • German
  • English (UK)
  • Przeglądaj
  • Szukaj w katalogu
Milk proteins : nutritional, clinical, functional and technological aspects.
i/22/0000000062_4.jpg
Treść karty:
BARTH C.A. 550,011 MILK Milk proteins : nutritional, clinical, functional and technological aspects /C.A. Barth, E. Schlimme eds. - Darmstadt : Steinkopff Verl. ; New York : Springer-Veri., [1989]. - XI, 308 s. ; il., wykr. ; 25 cm ISBN 3-7985-0786-4 Steinkopff ISBN 0-387-91349-1 Springer

Dane karty

Hasło:
BARTH C.A.
Autor:
BARTH C.A.
Sygnatura:
550,011
ISBN:
3-7985-0786-4, 0-387-91349-1
Rok wydania:
1989
  • Polska Bibliografia Lekarska (demo)
  • Polska Bibliografia Lekarska (IP)
  • Polska Bibliografia Lekarska (hasło)
  • Polska Bibliografia Lekarska 1901-1939
  • Tez-MeSH 2012
  • Elsevier ScienceDirect
  • Wiley Online Library
  • OVID
  • Lippincott, Williams & Wilkins
  • SpringerLink
  • Medline PubMed
  • Cochrane
  • Nature

ul. Chocimska 22
00-791 Warszawa
tel. cent.: 22 849-78-51 do 53
fax: 22 849-78-02
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.

GBL Katalog kartkowy 1972-1999 © 2025

Przesuń do góry

Logowanie