Zaloguj
  • Polski
  • German
  • English (UK)
  • Przeglądaj
  • Szukaj w katalogu
Molecular structure and function of food carbohydrate. An industry-university co--operation Symposium organised under the auspices of the National College of Pood Technology, University of Reading, on 10th and 11th April, 197
i/31/0000000014_5.jpg
Treść karty:
524,297 BIRCH G.G./red./ Molecular structure and function of food carbohydrate. An industry-university co--operation Symposium organised under the auspices of the National College of Pood Technology, University of Reading, on 10th and 11th April, 1973. Ed. by G. G.Birch and L. P. Green. London 1973 Applied Science Publishers Ltd. 80 s. XI, nlb. 1, 308, ilustr.

Dane karty

Hasło:
BIRCH G.G.
Autor:
G. G.Birch, L. P. Green
Sygnatura:
524,297
Rok wydania:
1973
  • Polska Bibliografia Lekarska (demo)
  • Polska Bibliografia Lekarska (IP)
  • Polska Bibliografia Lekarska (hasło)
  • Polska Bibliografia Lekarska 1901-1939
  • Tez-MeSH 2012
  • Elsevier ScienceDirect
  • Wiley Online Library
  • OVID
  • Lippincott, Williams & Wilkins
  • SpringerLink
  • Medline PubMed
  • Cochrane
  • Nature

ul. Chocimska 22
00-791 Warszawa
tel. cent.: 22 849-78-51 do 53
fax: 22 849-78-02
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.

GBL Katalog kartkowy 1972-1999 © 2025

Przesuń do góry

Logowanie