Zaloguj
  • Polski
  • German
  • English (UK)
  • Przeglądaj
  • Szukaj w katalogu
Fat Science 1983 : Proceedings of the 16th ISF Congress Budapest, Hungary, 4-7 October 1983.
i/62/0176.jpg
Treść karty:
DEVELOPMENTS IN FOOD SCIENCE 551,944 FAT Fat Science 1983 : Proceedings of the 16th ISF Congress Budapest, Hungary, 4-7 October 1983 / ed. by J. Hollo ; assoc, eds. M. Keltai, M. Jeranek, T. Törley. - Amsterdam [etc.] t Elsevier, 1985. - 2 pt. ; 25 cm Pt. A. - XIV, 600 s. : wykr. Pt. B. - XIV, 603-1117 s. . wykr. (Developments in Food Science ; 11) ISBN 0-444-99546-3 Pt.A ISBN 0-444-99544-7 Pt.B ISBN 0-444-41688-9 Series

Dane karty

Hasło:
DEVELOPMENTS IN FOOD SCIENCE; 11
Autor:
J. Hollo ; M. Keltai, M. Jeranek
Sygnatura:
551,944
ISBN:
0-444-99546-3 ; 0-444-99544-7 ; 0-444-41688-9
Rok wydania:
1985
  • Polska Bibliografia Lekarska (demo)
  • Polska Bibliografia Lekarska (IP)
  • Polska Bibliografia Lekarska (hasło)
  • Polska Bibliografia Lekarska 1901-1939
  • Tez-MeSH 2012
  • Elsevier ScienceDirect
  • Wiley Online Library
  • OVID
  • Lippincott, Williams & Wilkins
  • SpringerLink
  • Medline PubMed
  • Cochrane
  • Nature

ul. Chocimska 22
00-791 Warszawa
tel. cent.: 22 849-78-51 do 53
fax: 22 849-78-02
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.

GBL Katalog kartkowy 1972-1999 © 2025

Przesuń do góry

Logowanie