Zaloguj
  • Polski
  • German
  • English (UK)
  • Przeglądaj
  • Szukaj w katalogu
An introduction to food colloids.
i/63/0000000042_3.jpg
Treść karty:
549,816 DICKINSON ERIC An introduction to food colloids / Eric Dickinson. - Oxford [etc.] : Oxford University Press, 1992. -VIII, 207 s. s wykr. ; 25 cm ISBN 0-19-855224-6

Dane karty

Hasło:
DICKINSON ERIC
Autor:
Eric Dickinson
Sygnatura:
549,816
ISBN:
0-19-855224-6
Rok wydania:
1992
  • Polska Bibliografia Lekarska (demo)
  • Polska Bibliografia Lekarska (IP)
  • Polska Bibliografia Lekarska (hasło)
  • Polska Bibliografia Lekarska 1901-1939
  • Tez-MeSH 2012
  • Elsevier ScienceDirect
  • Wiley Online Library
  • OVID
  • Lippincott, Williams & Wilkins
  • SpringerLink
  • Medline PubMed
  • Cochrane
  • Nature

ul. Chocimska 22
00-791 Warszawa
tel. cent.: 22 849-78-51 do 53
fax: 22 849-78-02
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.

GBL Katalog kartkowy 1972-1999 © 2025

Przesuń do góry

Logowanie