Zaloguj
  • Polski
  • German
  • English (UK)
  • Przeglądaj
  • Szukaj w katalogu
Evaluation of certain food additives
i/75/0000000070_2.jpg
Treść karty:
605,188 EVALUATION Evaluation of certain food additives : twenty — third Report of the joint FAO : Food and Agriculture Organization / WHO Expert Committee on Food Additives. — Geneva : WHO, 1980. - 45, [3] s. : wykr. ; 21 cm (Technical Report Series / World Health Organization ; 648) ISBN 92-4-120648-9

Dane karty

Hasło:
EVALUATION
Sygnatura:
605,188
ISBN:
92-4-120648-9
Rok wydania:
1980
  • Polska Bibliografia Lekarska (demo)
  • Polska Bibliografia Lekarska (IP)
  • Polska Bibliografia Lekarska (hasło)
  • Polska Bibliografia Lekarska 1901-1939
  • Tez-MeSH 2012
  • Elsevier ScienceDirect
  • Wiley Online Library
  • OVID
  • Lippincott, Williams & Wilkins
  • SpringerLink
  • Medline PubMed
  • Cochrane
  • Nature

ul. Chocimska 22
00-791 Warszawa
tel. cent.: 22 849-78-51 do 53
fax: 22 849-78-02
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.

GBL Katalog kartkowy 1972-1999 © 2025

Przesuń do góry

Logowanie