Zaloguj
  • Polski
  • German
  • English (UK)
  • Przeglądaj
  • Szukaj w katalogu
Evaluation of certain food additives and contaminants : twenty-sixth report of the joint FAO : Food and Agriculture Organization
i/75/0000000073_1.jpg
Treść karty:
542,990 EVALUATION Evaluation of certain food additives and contaminants : twenty-sixth report of the joint FAO : Food and Agriculture Organization / WHO Expert Committee on Food Additives. — Geneva : WHO, 1982. - 51,[1] s.; 21 cm (Technical Report Series / World Health Organization ; 683) ISBN 92-4-120683-7

Dane karty

Hasło:
EVALUATION
Sygnatura:
542,990
ISBN:
92-4-120683-7
Rok wydania:
1982
  • Polska Bibliografia Lekarska (demo)
  • Polska Bibliografia Lekarska (IP)
  • Polska Bibliografia Lekarska (hasło)
  • Polska Bibliografia Lekarska 1901-1939
  • Tez-MeSH 2012
  • Elsevier ScienceDirect
  • Wiley Online Library
  • OVID
  • Lippincott, Williams & Wilkins
  • SpringerLink
  • Medline PubMed
  • Cochrane
  • Nature

ul. Chocimska 22
00-791 Warszawa
tel. cent.: 22 849-78-51 do 53
fax: 22 849-78-02
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.

GBL Katalog kartkowy 1972-1999 © 2025

Przesuń do góry

Logowanie