Zaloguj
  • Polski
  • German
  • English (UK)
  • Przeglądaj
  • Szukaj w katalogu
Food safety issues associated with products from aquaculture :report of a joint FAO/NACA/WHO Study Group
i/81/0055_2.jpg
Treść karty:
FOOD 553,523 Food safety issues associated with products from aquaculture :report of a joint FAO/NACA/WHO Study Group. - Geneva : World Health Organization, 1999. - VII, 55 s. ; 24 cm. - (WHO Technical Report Series, ISSN 0512-3054 ; 883) Bibliogr. s. 49-55 ISBN 92-4-120883-X

Dane karty

Hasło:
FOOD
Sygnatura:
553,523
ISSN:
0512-3054
ISBN:
92-4-120883-X
Rok wydania:
1999
  • Polska Bibliografia Lekarska (demo)
  • Polska Bibliografia Lekarska (IP)
  • Polska Bibliografia Lekarska (hasło)
  • Polska Bibliografia Lekarska 1901-1939
  • Tez-MeSH 2012
  • Elsevier ScienceDirect
  • Wiley Online Library
  • OVID
  • Lippincott, Williams & Wilkins
  • SpringerLink
  • Medline PubMed
  • Cochrane
  • Nature

ul. Chocimska 22
00-791 Warszawa
tel. cent.: 22 849-78-51 do 53
fax: 22 849-78-02
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.

GBL Katalog kartkowy 1972-1999 © 2025

Przesuń do góry

Logowanie