Zaloguj
  • Polski
  • German
  • English (UK)
  • Przeglądaj
  • Szukaj w katalogu
Nutritional aspects of fats.
i/82/0000000080_3.jpg
Treść karty:
FRANCOIS A. /red./ 195,196 Nutritional aspects of fats. Ed. J.C. Scmogyi and A.Francois. Basel 1977 S.Karger 4° s. VIII, 200, il. Bibliotheca Nutritio et Dieta nr 25 [Tekat część, w jęz. fr.]

Dane karty

Hasło:
FRANCOIS A.
Autor:
J.C. Scmogyi; A.Francois
Sygnatura:
195,196
Rok wydania:
1977
  • Polska Bibliografia Lekarska (demo)
  • Polska Bibliografia Lekarska (IP)
  • Polska Bibliografia Lekarska (hasło)
  • Polska Bibliografia Lekarska 1901-1939
  • Tez-MeSH 2012
  • Elsevier ScienceDirect
  • Wiley Online Library
  • OVID
  • Lippincott, Williams & Wilkins
  • SpringerLink
  • Medline PubMed
  • Cochrane
  • Nature

ul. Chocimska 22
00-791 Warszawa
tel. cent.: 22 849-78-51 do 53
fax: 22 849-78-02
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.

GBL Katalog kartkowy 1972-1999 © 2025

Przesuń do góry

Logowanie