Zaloguj
  • Polski
  • German
  • English (UK)
  • Przeglądaj
  • Szukaj w katalogu
Mikrobilogia techniczna i higiena żywności
i/85/0000000087_5.jpg
Treść karty:
GAJOS EUGENIUSZ [współaut. ] 716,098 ELIMER EWARYST; GAJOS EUGENIUSZ Mikrobilogia techniczna i higiena żywności / Ewaryst Elimer, Eugeniusz Gajos ; Akademia Eko nomiczna im. Oskara Langego. - Wyd. 2. popr. i uzup. - Wrocław : Wydaw. Uczelniane AE, 1986 - 335 s. : il. ; 24 cm (Skrypty Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu) ISBN 83-7011-023-1

Dane karty

Hasło:
GAJOS EUGENIUSZ
Autor:
ELIMER EWARYST, GAJOS EUGENIUSZ
Sygnatura:
716,098
ISBN:
83-7011-023-1
Rok wydania:
1986
  • Polska Bibliografia Lekarska (demo)
  • Polska Bibliografia Lekarska (IP)
  • Polska Bibliografia Lekarska (hasło)
  • Polska Bibliografia Lekarska 1901-1939
  • Tez-MeSH 2012
  • Elsevier ScienceDirect
  • Wiley Online Library
  • OVID
  • Lippincott, Williams & Wilkins
  • SpringerLink
  • Medline PubMed
  • Cochrane
  • Nature

ul. Chocimska 22
00-791 Warszawa
tel. cent.: 22 849-78-51 do 53
fax: 22 849-78-02
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.

GBL Katalog kartkowy 1972-1999 © 2025

Przesuń do góry

Logowanie