Zaloguj
  • Polski
  • German
  • English (UK)
  • Przeglądaj
  • Szukaj w katalogu
Fizjologia smaku albo medytacje o gastronomii doskonałej
i/96/0000000146_2.jpg
Treść karty:
GUZE JOANNA 611,850 Muzeum 611,851 BRILLAT-SAVARIN ANTHELME Fizjologia smaku albo medytacje o gastronomii doskonałej / Anthelme Brillat-Savarin ; wybór oprac. Wacław Zawadzki ; przeł. [z fr.] i wstępem poprzedziła Joanna Guze ; il. Bertalla. - [Wyd.3]. - [Warszawa] : Państw. Inst. Wydawniczy, [1996]. - 264, [4] s. : il. ; 18 cm ISBN 83-06-02498-2

Dane karty

Hasło:
GUZE JOANNA
Autor:
Anthelme Brillat-Savarin,GUZE JOANNA
Sygnatura:
611,850; 611,851
ISBN:
83-06-02498-2
Rok wydania:
1996
  • Polska Bibliografia Lekarska (demo)
  • Polska Bibliografia Lekarska (IP)
  • Polska Bibliografia Lekarska (hasło)
  • Polska Bibliografia Lekarska 1901-1939
  • Tez-MeSH 2012
  • Elsevier ScienceDirect
  • Wiley Online Library
  • OVID
  • Lippincott, Williams & Wilkins
  • SpringerLink
  • Medline PubMed
  • Cochrane
  • Nature

ul. Chocimska 22
00-791 Warszawa
tel. cent.: 22 849-78-51 do 53
fax: 22 849-78-02
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.

GBL Katalog kartkowy 1972-1999 © 2025

Przesuń do góry

Logowanie