Zaloguj
  • Polski
  • German
  • English (UK)
  • Przeglądaj
  • Szukaj w katalogu
L’irradiation des produits alimentaires : une technique pour conserver et améliorer la la salubrité des aliments .
i/113/0000000075_1.jpg
Treść karty:
546,671 IRRADIATION L’irradiation des produits alimentaires : une technique pour conserver et améliorer la la salubrité des aliments . - Geneve : Organisation Mondiale de la Sante, 1989. - 92 s. : il., 25 cm ISBN 92-254240-7

Dane karty

Hasło:
IRRADIATION
Sygnatura:
546,671
ISBN:
92-254240-7
Rok wydania:
1989
  • Polska Bibliografia Lekarska (demo)
  • Polska Bibliografia Lekarska (IP)
  • Polska Bibliografia Lekarska (hasło)
  • Polska Bibliografia Lekarska 1901-1939
  • Tez-MeSH 2012
  • Elsevier ScienceDirect
  • Wiley Online Library
  • OVID
  • Lippincott, Williams & Wilkins
  • SpringerLink
  • Medline PubMed
  • Cochrane
  • Nature

ul. Chocimska 22
00-791 Warszawa
tel. cent.: 22 849-78-51 do 53
fax: 22 849-78-02
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.

GBL Katalog kartkowy 1972-1999 © 2025

Przesuń do góry

Logowanie