Zaloguj
  • Polski
  • German
  • English (UK)
  • Przeglądaj
  • Szukaj w katalogu
Maladies d origine alimentaire : methodes d echantillonnage et d examen dans le, programmes de surveillance. Rapport d un Groupe d etude de l OMS
i/218/0106_3.jpg
Treść karty:
SÉRIE DE RAPPORTS TECHNIQUES No- 543, 522,777 Maladies d origine alimentaire : methodes d echantillonnage et d examen dans le, programmes de surveillance. Rapport d un Groupe d etude de l OMS /Organisation Mondiale de la Sante/. Geneve 1974 OMS 8 s. 54, nlb. 2. Organisation Mondiale de la Sante,Serie de Rapports Techniques no 543.

Dane karty

Hasło:
SÉRIE DE RAPPORTS TECHNIQUES No-543
Sygnatura:
522,777
Rok wydania:
1974
  • Polska Bibliografia Lekarska (demo)
  • Polska Bibliografia Lekarska (IP)
  • Polska Bibliografia Lekarska (hasło)
  • Polska Bibliografia Lekarska 1901-1939
  • Tez-MeSH 2012
  • Elsevier ScienceDirect
  • Wiley Online Library
  • OVID
  • Lippincott, Williams & Wilkins
  • SpringerLink
  • Medline PubMed
  • Cochrane
  • Nature

ul. Chocimska 22
00-791 Warszawa
tel. cent.: 22 849-78-51 do 53
fax: 22 849-78-02
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.

GBL Katalog kartkowy 1972-1999 © 2025

Przesuń do góry

Logowanie