Zaloguj
  • Polski
  • German
  • English (UK)
  • Przeglądaj
  • Szukaj w katalogu
Wpływ procesów technologicznych i kulinarnych na przemiany i poziom pozostałości niektórych insektycydów chloroorganicznych w jajach i przetwórcach jajecznych : praca doktorska
i/268/0003_3.jpg
Treść karty:
45d/2827 ZIMAK JAN Wpływ procesów technologicznych i kulinarnych na przemiany i poziom pozostałości niektórych insektycydów chloroorganicznych w jajach i przetwórcach jajecznych : praca doktorska / Jan Zimak ; Państwowy Zakład Higieny w Warszawie ; promotor prof. dr Maksym Nikonorow. - Warszawa 1975. - [2], 46 k., [24] k. tabl. : il., tab., bibliogr. 153 poz., maszyn.

Dane karty

Hasło:
ZIMAK JAN
Autor:
ZIMAK JAN
Sygnatura:
45D/2827
Rok wydania:
1975
  • Polska Bibliografia Lekarska (demo)
  • Polska Bibliografia Lekarska (IP)
  • Polska Bibliografia Lekarska (hasło)
  • Polska Bibliografia Lekarska 1901-1939
  • Tez-MeSH 2012
  • Elsevier ScienceDirect
  • Wiley Online Library
  • OVID
  • Lippincott, Williams & Wilkins
  • SpringerLink
  • Medline PubMed
  • Cochrane
  • Nature

ul. Chocimska 22
00-791 Warszawa
tel. cent.: 22 849-78-51 do 53
fax: 22 849-78-02
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.

GBL Katalog kartkowy 1972-1999 © 2025

Przesuń do góry

Logowanie