ISBN:83-204-1750-3

Chemiczne i funkcjolalne właściwości składników żywności : praca zbiorowa
Kategoria:CHEM - CHNE (47)
Hasło:CHEMICZNE
Autor:Zdzisław E. Sikorski, Agnieszka Bartoszek
Sygnatura:724,816
Chemiczne i funkcjolalne właściwości składników żywności : praca zbiorowa
Kategoria:BUTT - CAMO (42)
Hasło:CHEMICZNE
Autor:Agnieszka Bartoszek
Sygnatura:724,816
Chemiczne i funkcjolalne właściwości składników żywności : praca zbiorowa
Hasło:SIKORSKI ZDZISŁAW E.
Autor:SIKORSKI ZDZISŁAW E,
Sygnatura:724,816
Chemiczne i funkcjolalne właściwości składników żywności : praca zbiorowa
Kategoria:BARR - BATZ (22)
Hasło:BARTOSZEK AGNIESZKA
Autor:Zdzisława E. Sikorskiego, BARTOSZEK AGNIESZKA
Sygnatura:724,816