Zaloguj
  • Polski
  • German
  • English (UK)
  • Przeglądaj
  • Szukaj w katalogu
Functional properties of food components
i/188/188000042.jpg
Treść karty:
549,407 POMERANZ YESHAJAHU Functional properties of food components / Yeshajahu Pomeranz. - 2 ed. - San Diego [etc.]. : Academic Press Inc. Harcourt Brace Jovanovich, Publ., [1991]. - IX, 569, [2] s. : il., wykr. ; 24 cm (Food Science and Technology ; Ser. of Monographs) ISBN 0-12-561282-8

Dane karty

Hasło:
POMERANZ YESHAJAHU
Autor:
Yeshajahu Pomeranz
Sygnatura:
549,407
ISBN:
0-12-561282-8
Rok wydania:
1991
  • Polska Bibliografia Lekarska (demo)
  • Polska Bibliografia Lekarska (IP)
  • Polska Bibliografia Lekarska (hasło)
  • Polska Bibliografia Lekarska 1901-1939
  • Tez-MeSH 2012
  • Elsevier ScienceDirect
  • Wiley Online Library
  • OVID
  • Lippincott, Williams & Wilkins
  • SpringerLink
  • Medline PubMed
  • Cochrane
  • Nature

ul. Chocimska 22
00-791 Warszawa
tel. cent.: 22 849-78-51 do 53
fax: 22 849-78-02
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.

GBL Katalog kartkowy 1972-1999 © 2025

Przesuń do góry

Logowanie